Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žena in njena kariera

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 19. 04. 2008 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2010 / 07:09

Žena in njena kariera

ploh si ne predstavljate, kako zelo si želim, da bi se moja žena zares uresničila, da bi dosegla vse tisto, kar si tako zelo želi in po čemer tako zelo hrepeni. Težava pa je v tem, da je v zadnjem času vse več odsotna, in to na račun družine. Kaj naj storim?
Sploh si ne predstavljate, kako zelo si želim, da bi se moja žena zares uresničila, da bi dosegla vse tisto, kar si tako zelo želi in po čemer tako zelo hrepeni. Težava pa je v tem, da je v zadnjem času vse več odsotna, in to na račun družine. Kaj naj storim?


Vaše težave so povsem razumljive, saj se dobesedno borite za svojo ženo, borite pa se tudi za otroke, da bi imeli mamo, in za družino, ki je vse bolj izpraznjena, ker tam ni več materine navzočnosti. Tako ženino službo doživljate vi. Čutite, da se vam godi velika krivica, saj ste jo ves čas podpirali, žena pa je vse več ostajala zdoma, kar ste ji začeli očitati. Na očitke se je burno odzvala in dejala, da ste jo izdali. Njena kariera jo je čisto zasvojila. Vsi jo pogrešate, vi in otroka.

Podobno je bilo pred nekaj leti z vami. Takrat ste bili več v službi, žena pa z otrokoma. Ko ste dosegli najvišjo stopničko v službi, je začela žena zasledovati svoje dolgotrajne sanje. Pred leti...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh