Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Medtem ko zbirate nalepke …

Za vas piše:
Zlata Krašovec
Objava: 31. 05. 2008 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2010 / 12:00

Medtem ko zbirate nalepke …

Ste kdaj pomislili na to, kako, medtem ko vi zbirate nalepke, da bi si zagotovili domnevno ugoden nakup izdelka, ki ga po možnosti sploh ne potrebujete, organizatorji te zbirateljske mrzlice pod krinko nacionalnega interesa tajkunizirajo milijardna premoženja?

Ste kdaj pomislili na to, kako, medtem ko vi zbirate nalepke, da bi si zagotovili domnevno ugoden nakup izdelka, ki ga po možnosti sploh ne potrebujete, organizatorji te zbirateljske mrzlice pod krinko nacionalnega interesa tajkunizirajo milijardna premoženja? Medtem ko vam manjkajo samo še tri ali štiri znamkice, da bo »sanjski izdelek« vaš, je tako precej bolj podjetni gospod Boško Šrot že privatiziral praktično pol Slovenije. Povedano z besedami, ki jih je minuli teden v intervjuju za Radio Ognjišče izrekel odgovorni urednik novega tednika Reporter, Silvester Šurla, se je pod taktirko Boška Šrota v njegovo korist ter na škodo slovenskih potrošnikov zgodila »monopolizacija pivovarsko-trgovsko-medijskega konglomerata«.

Ste kdaj pomislili, da utegne biti res, kar trdi Šurla, da je namreč izredno visoko inflacijo, ki je lani zajela Slovenijo in je bila veliko višja kot v drugih zahodnoevropskih državah, v resnici generirala prav trgovina. Trgovina, v kateri ima prevladujoč...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh