Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Natečaj za spremljevalni program Stične 2008

Objava: 31. 05. 2008 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2010 / 12:00

Natečaj za spremljevalni program Stične 2008

Ste skupina in se radi družite z mladimi, spoznavate nove prijatelje, zabavate druge z animacijo, igrami, »forami«, imate polno glavo norih idej in vas mikajo novi izzivi?
Ste skupina in se radi družite z mladimi, spoznavate nove prijatelje, zabavate druge z animacijo, igrami, »forami«, imate polno glavo norih idej in vas mikajo novi izzivi? Društvo SKAM vas vabi, da postanete soustvarjalci spremljevalnega programa Stične 2008. Ulični program želijo letos obogatiti z aktivno navzočnostjo mladih, ki so svojim vrstnikom pripravljeni na čim bolj izviren način podariti lastno izkušnjo življenja, veselja in mladostne vere. Naloga skupine je, da ustvari ozračje, v katerem se bodo mladi lahko spoznavali, zabavali, pogovarjali, sprostili; in da jim nevsiljivo poda vsebino gesla, lastno izkušnjo življenja in vere ter jih povabi k maši.

Za prijavo ustvarite čim bolj zanimivo, odštekano, izvirno upodobitev darov Sv. Duha – lahko v pesmi, filmu (največ 3 min), besedilu (največ ena stran), bansu, SMS-ju, animaciji, birmanskem voščilu, fotografiji, risbi, zloženki …

Prijavnico najdete na

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh