Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sin bankrotiral, hčerka sprta

Christian Gostečnik
Za vas piše:
Christian Gostečnik
Objava: 19. 01. 2008 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 12:00

Sin bankrotiral, hčerka sprta

Tako zelo sem si tudi jaz želel, da bi se otroci, za katere sem vse žrtvoval, vsaj za praznike oglasili, in tako zelo rad bi, da bi se pogovorili in rešili spore, ki so med nami.
Tako zelo sem si tudi jaz želel, da bi se otroci, za katere sem vse žrtvoval, vsaj za praznike oglasili, in tako zelo rad bi, da bi se pogovorili in rešili spore, ki so med nami. Pa sem zaman čakal. Čakala pa je tudi žena, ki je utrujena od vseh naporov.
Aleks


Skelijo vas vsi ti problemi, ki ste jih imeli s hčerko in zlasti s sinom, s katerim ne govorite; z njim govori samo žena, kot pravite. Vi pa ste v teh dneh začeli precej drugače razmišljati, saj ste po upokojitvi uvideli, da čeprav imate prav, ste kljub temu oropani za največje darilo, ki bi ga lahko prejeli za praznike njegov obisk. Tako zelo ste pričakovali ta obisk, da vas vse boli in jezni ste verjetno nase, prav gotovo pa ste tudi razočarani. Počutite se krivega, čeprav iz vašega dopisa tudi zveni, da bi se hči in sin lahko že zdavnaj oglasila pri vas in načela pogovor, ki si ga tako zelo želite, a ne steče in ne steče, kot da bi bili začarani.<...>

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh