Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Torta za otrokov rojstni dan

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 26. 01. 2008 / 23:00
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 12:03

Torta za otrokov rojstni dan

Načrtujete zabavo za otrokov rojstni dan, pa se ne morete odločiti, ali bi jo naročili pri slaščičarju ali bi jo naredili kar doma?
Načrtujete zabavo za otrokov rojstni dan, pa se ne morete odločiti, ali bi jo naročili pri slaščičarju ali bi jo naredili kar doma? Če se odločimo za drugo možnost, nas res čaka več dela, a še tako skromna domača torta je okusnejša od kupljene. Kaj nam pomaga prečudovit izgled torte, če krožniki ob koncu ostanejo napol polni? Marsikateri kratkohlačnik si želi pomagati pri pripravi rojstnodnevne torte, le nekaj časa z dodatkom potrpežljivosti moramo poiskati. Koliko svečk bomo prižgali na naši torti?

Za pripravo torte gre res kar nekaj časa, posebej če nas naši nadobudneži pregovorijo za kakega gusarja, zajčka, čarovnico, zmaja, snežaka, smuči ali grad. Če se bodo zadovoljili z zvezdo, ježkom, nogometnim igriščem, glasbeno noto, kraljično ali rožico, bo dela manj. Kar potrebujemo, je dober biskvit, ki ga lahko pripravimo tudi s polnozrnato pirino moko, krema in potrebščine za okrasitev. To so barve za živila, s katerimi bomo bar...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh