Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ne skrivam, da sem verna

Objava: 04. 10. 2008 / 22:00
Čas branja: 8 minut
Nazadnje Posodobljeno: 19.07.2011 / 11:38

Ne skrivam, da sem verna

Tina Gačnik - Tiana pravi, da se ji je uresničila dolgoletna želja – nastop na največjem, najlepšem in najbolj elegantnem festivalu pri nas, na Slovenski popevki. Strokovna žirija pa je ni izbrala za najboljšo debitantko samo tam, ampak že na lanskem Ritmu duha.


Tina Gačnik - Tiana

Pravi, da se ji je uresničila dolgoletna želja – nastop na največjem, najlepšem in najbolj elegantnem festivalu pri nas, na Slovenski popevki. Strokovna žirija pa je ni izbrala za najboljšo debitantko samo tam, ampak že na lanskem Ritmu duha. Gotovo pa se je spomite tudi z letošnjega finala Eme! Glasbene izkušnje ob vsem tem nabira še v narodno-zabavnem ansamblu bratov Štrukelj, kadar le more, se pridruži cerkvenemu mešanemu pevskemu zboru Videm-Dobrepolje, poje na porokah, z orkestri in big bandi ... Čeprav je 23-letna absolventka fakultete za upravo najbolj doma v glasbi, svojo ustvarjalnost včasih prelije tudi na slikarsko platno.

Je Tiana drugačno dekle kot Tina?
Ne, saj ne živim dvojnega življenja. Marsikdo misli, da se za nadimkom skrivam, vendar ni tako. Nadimek Tiana me dopolnjuje in predstavlja ustvarjalni del Tine Gačnik. V...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh