Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Božična miza

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 20. 12. 2008 / 23:00
Čas branja: 9 minut
Nazadnje Posodobljeno: 22.12.2008 / 07:01

Božična miza

Pri izbiri jedi za božično mizo, ki je pred vami, spoštovani bralci, smo se držali načela preprostosti in razpoložljivosti svežih sestavin. Razen pri sladici smo se vrnili v zgodnje poletje.
Kako hitro se je leto zavrtelo naokrog. In znova je tu čas načrtovanja za božične večerje oziroma kosila na božični dan. Če se pri izbiri jedi držimo železnega repertoarja ali če nas vleče, da bi se preizkusili v novih jedeh, bodo naši najdražji zagotovo zadovoljni. Pri izbiri morda pomislimo, katere jedi so v preteklem letu pri naših dragih požele največ hvale. Nato se lotimo prav teh. Ali pa se pri prijateljih pozanimajmo, ali imajo recept za kako slastno jed. Ali pa se držimo nasvetov iz časopisa. Pri izbiri jedi za božično mizo, ki je pred vami, spoštovani bralci, smo se držali načela preprostosti in razpoložljivosti svežih sestavin. Razen pri sladici smo se vrnili v zgodnje poletje.



Spoštovane bralke, recept za kokosovo potico in nekaj namigov za uspeh vam ponujamo na strani 22. Ob pripravi jedi vam želimo veliko veselja in podpore družine. Želim vam, da bi jedi pripravili v miru, pa tudi v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh