Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Plamen s srcem

Objava: 19. 12. 2009 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 21.12.2009 / 09:52

Plamen s srcem

Luč miru iz Betlehema letos že devetnajstič s pomočjo skavtov kroži po Slovenji, tokrat z željo, da bi poleg plamenov vžigala tudi srca. V nedeljo, 13. decembra, so jo slovesno sprejeli v Ljubljani, Novi Gorici in Murski Soboti.
Luč miru iz Betlehema je spet v Sloveniji!

Luč miru iz Betlehema, DružinaLuč miru iz Betlehema letos že devetnajstič s pomočjo skavtov kroži po Slovenji, tokrat z željo, da bi poleg plamenov vžigala tudi srca. V nedeljo, 13. decembra, so jo slovesno sprejeli v Ljubljani, Novi Gorici in Murski Soboti.

Mednarodno decembrsko skavtsko akcijo so tudi letos pripravili člani Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) v sodelovanju z Zvezo bratovščin odraslih katoliških skavtinj in skavtov (ZBOKSS), Slovensko zamejsko skavtsko organizacijo in Zvezo tabornikov Slovenije. Skupaj so se po plamen 12. decembra odpravili na Dunaj, dan zatem pa so ga posebej za to nalogo izbrani nosilci luči (Gregor Rebolj, Matic Leva Bukovnik, Petra Oblak) skupaj s poslanico in geslom »Kaj ti bo plamen, če srca ni zraven?« raznesli po Sloveniji.

Ljubljana: Mir nima cene
V Ljubljani so luč p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh