Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nove priložnosti

Objava: 02. 01. 2010 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 06.01.2010 / 10:04

Nove priložnosti

Radostno je donela po cerkvah na božični večer nam vsem dobro poznana in v srce segajoča pesem svete noči. Nekaj mehkega in dragocenega je v njej, kar je drugačno od izdelkov, ki se dajo kupiti za denar; nepozabna za tiste, ki jo znajo začutiti v srcu.

Radostno je donela po cerkvah na božični večer nam vsem dobro poznana in v srce segajoča pesem svete noči. Nekaj mehkega in dragocenega je v njej, kar je drugačno od izdelkov, ki se dajo kupiti za denar; nepozabna za tiste, ki jo znajo začutiti v srcu. Pred nami je tudi slovo od starega leta, ki ga je zelo močno zaznamovala gospodarska kriza, mnogi menijo, da tudi kriza morale, socialnega čutenja do sočloveka in tudi do vere same.

V želji imeti čim več so ljudje postali brezčutni in samozadostni, neobčutljivi za stiske sočloveka. Propadla so mnoga podjetja, brez služb je ostalo tisoče delavcev. Z izgubo službe je ogrožen človekov obstoj, mnogi so se znašli v denarnih težavah, ki postopno vodijo v težke socialne in duševne stiske. Vse bolj se poglablja prepad med bogatimi in revnimi; med tistimi, ki stanujejo v razkošnih vilah, in tistimi, ki se stiskajo v mrzlih in vlažnih kletnih ali podstrešnih stanovanjih; med tistimi,...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh