Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pustite vse sheme

Metka Klevišar
Za vas piše:
Metka Klevišar
Objava: 24. 04. 2010 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 26.04.2010 / 06:43

Pustite vse sheme

Pogovarjala sem se z mlajšo žensko, ki se že kar nekaj let zdravi zaradi neke oblike raka. Bolezen so s terapijo že čisto pozdravili, pa se je potem nekajkrat spet pojavila.
Pogovarjala sem se z mlajšo žensko, ki se že kar nekaj let zdravi zaradi neke oblike raka. Bolezen so s terapijo že čisto pozdravili, pa se je potem nekajkrat spet pojavila. Tako se vedno znova ponavlja, a vedno znova spet najdejo neko rešitev. Gospa je ob vsem tem postala že prava strokovnjakinja za medsebojne odnose na področju zdravstva in jo je prav prijetno poslušati.

Ob vseh teh osebnih življenjskih izkušnjah s svojo boleznijo je postala neverjetno občutljiva za vse, kar začuti v drugem človeku. Bolezni si gotovo ni želela in bi ji bilo laže živeti brez nje. Če pa je bolezen že tu in mora z njo živeti, je iz nje naredila velik kapital. Ljudem, ki jih srečuje, pomaga živeti. Nič posebnega ne počne, samo pripravljena se je pogovarjati z ljudmi, ki ji prihajajo na pot, o vsem, kar jih teži. Saj vemo, kako se mnogi tega bojijo in jih raje ni več blizu.

Pred kratkim mi je pripovedovala, k...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh