Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jajčevci za male in velike

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 02. 10. 2010 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 29.09.2010 / 09:59

Jajčevci za male in velike

Jajčevci so zelenjava, na katero nekateri prisegajo, drugi pa je sploh ne znajo spraviti v lonec. Vijolična lupina jajčevcev vsebuje barvilo, ki je naravni antioksidant, zato je dobro, da jih pričnemo uživati. Kaj nas pri jajčevcih moti? Najverjetneje grenčina, ki pa je nove sorte vsebujejo veliko manj kot nekdaj, z nasoljevanjem in iztiskanjem tekočine pa se znebimo še preostanka. Jajčevci se odlično obnesejo pri pripravi hitrih jedi. Uporabljamo jih podobno kot bučke. Sezona jajčevcev se izteka, prav zdaj so najboljši. Zakaj ne bi tedna posvetili kar jedem iz jajčevcev?

Pričnimo z zdravstvenim vidikom u...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh