Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Splet 2.0 in Resnica

Za vas piše:
Mica Škoberne
Objava: 20. 02. 2010 / 23:00
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 22.02.2010 / 07:52

Splet 2.0 in Resnica

Dr. Anton Stres se je 11. februarja v Ljubljani prvič kot ljubljanski nadškof in metropolit srečal s katoliškimi novinarji in medijskimi delavci.
Sprejem katoliških novinarjev pri ljubljanskem nadškofu

Dr. Anton Stres se je 11. februarja v Ljubljani prvič kot ljubljanski nadškof in metropolit srečal s katoliškimi novinarji in medijskimi delavci. Osrednji razmislek tokratnega srečanja – povezovanje klasičnih medijev z elektronskimi – pa je s svojim predavanjem odprl glavni urednik koroškega tednika Nedelja, Hanzi Tomažič.

Stres: Uporabite nove možnosti!

Sprejem za novinarje pri ljubljanskem nadškofu je bil letos zamaknjen v februar zaradi nadškofove umestitve, ki je bila ravno na god sv. Frančiška Saleškega, zavetnika novinarjev, 24. januarja. Ni torej nenavadno, da nadškof Stres družbenemu obveščanju pripisuje velik pomen, saj ga je v svoji pridigi med somaševanjem v kapeli ljubljanske teološke fakultete, označil kot »veliko družbeno dogajanje, ki mu v sodobnem svetu ni para glede na moč in vpliv«. A kljub zlorabam te moči, ki smo jim pogosto priča, je nadškof prepičan, da s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh