Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kam z rožo?

Metka Klevišar
Za vas piše:
Metka Klevišar
Objava: 05. 03. 2011 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 03.03.2011 / 07:39

Kam z rožo?

Ko smo kam povabljeni na obisk, se pogosto sprašujemo, kaj bi nesli s seboj za darilo. Saj ni nujno, se nam pa nekako zdi, da brez darila ne smemo priti. Nikoli ga skoraj ne moremo polomiti, če prinesemo šopek rož.

Ko smo kam povabljeni na obisk, se pogosto sprašujemo, kaj bi nesli s seboj za darilo. Saj ni nujno, se nam pa nekako zdi, da brez darila ne smemo priti. Nikoli ga skoraj ne moremo polomiti, če prinesemo šopek rož. Cvetje je vedno nekaj, kar nas razveseli. Tu pa se znajdemo pred problemom, kakšen šopek naj kupimo. Včasih izbira ni bila prav velika, zdaj pa je cvetja še in še. Tudi takšnega, ki ga ne poznamo in ga še nikoli nismo videli, ki prihaja iz daljnih dežel. Z današnjim načinom prevoza je vse to mogoče.



O tem sem premišljevala, ko mi je znanka nedavno potožila o neki veliki roži, ki jo je dobila za darilo. Ne ve niti, kako se imenuje, niti, od kod so jo pripeljali. Po mnogih letih se je oglasila prijateljica in ji za darilo prinesla to rožo velikanko. Morda je želela s to ogromno rožo, ki je bila res nekaj čisto posebnega, prijateljici povedati, da zelo ceni njuno prijateljstvo, tudi če se dolgo nista videli. Morda se je...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh