Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj ima Bog s tvojo samopodobo?

Za vas piše:
Lucija Hrastar
Objava: 16. 04. 2011 / 22:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 19.02.2013 / 12:04
Kaj ima Bog s tvojo samopodobo?

Kaj ima Bog s tvojo samopodobo?

Se kdaj vprašate, kaj poslušate, ko na ves glas navijate svoj mp3, iPod, ali radio v avtu? Glasba je velik del življenja (večine) mladostnikov. Toda ni sestavljena le iz melodij in ritmov, temveč tudi iz besedil, ki pa imajo lahko pozitivno ali negativno sporočilo.
Besedila sodobnih pesmi

Se kdaj vprašate, kaj poslušate, ko na ves glas navijate svoj mp3, iPod, ali radio v avtu? Glasba je velik del življenja (večine) mladostnikov. Toda ni sestavljena le iz melodij in ritmov, temveč tudi iz besedil, ki pa imajo lahko pozitivno ali negativno sporočilo. In slednje je včasih prav spretno zamaskirano.
V zadnjem času je v pop glasbi mogoče najti kar nekaj besedil, ki govorijo o samozavesti. Res je, obdobje odraščanja je zelo občutljivo, takrat je obremenjenost z zunanjostjo največji problem, najbolj pa tudi potrebujemo potrditev od drugih … Toda vse, kar te pesmi sporočajo, ni vedno dobro. Pot od obupa, sovraštva samega sebe, celo samopoškodovanja, preko zavedanja svoje vrednosti in do sprejemanja samega sebe takšnega, kot te je ustvaril Bog, ki je opisana v treh zdaj zelo popularnih pesmih, lahko ovrednotimo s pomočjo velikonočnega tridnevja.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh