Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina je v mnogočem edina

Za vas piše:
Ksenja Hočevar
Objava: 28. 05. 2011 / 22:00
Čas branja: 8 minut
Nazadnje Posodobljeno: 26.05.2011 / 08:56

Družina je v mnogočem edina

V biserno leto je Družina vstopila v novi preobleki. Novo podobo smo na dvorišču naše hiše predstavili v sredo, 18. maja, ta dan pa je pomenil tudi formalni vstop v jubilejno leto, ki bo trajalo vse do rojstnega dneva tednika 7. maja prihodnje leto.

V biserno leto je Družina vstopila v novi preobleki. Novo podobo smo na dvorišču naše hiše predstavili v sredo, 18. maja, ta dan pa je pomenil tudi formalni vstop v jubilejno leto, ki bo trajalo vse do rojstnega dneva tednika 7. maja prihodnje leto. Prek dvesto povabljenih gostov si je – predno so v roke dobili izvod nove, 21. številke Družine – v prostorih galerije ogledalo razstavo o 60-letni poti katoliškega tednika, na dvorišču hiše so jih ob zvokih Rožmarink pozdravili škof Metod Pirih, urednik Franci Petrič in direktor Tone Rode, program pa je povezoval igralec Gregor Čušin.



Škof Pirih: »Prinaša jasnost v duhovno zmedo«

V pozdravnem nagovoru je koprski škof Metod Pirih dejal, da je 60-letnica Družine najprej priložnost za zahvalo Bogu pa tudi vsem, ki so jo v teh šestdesetih letih in jo še sedaj ustvarjajo, oblikujejo, razširjajo, naročajo, podpirajo in berejo. »Je pa tudi priložnost, da se vprašamo o pom...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh