Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vse v večjo božjo slavo!

Jože Zadravec
Za vas piše:
Jože Zadravec
Objava: 10. 09. 2011 / 22:00
Čas branja: 10 minut
Nazadnje Posodobljeno: 08.09.2011 / 10:52

Vse v večjo božjo slavo!

Širok je razpon salezijanskih vzgojno-izobraževalnih enot. Najbolj odmeven v poletnih mesecih je v Cerkvi na Slovenskem oratorij, letos v skoraj 350 župnijah. V kratek zapis strniti raznotere oblike pastoralnih ter vzgojno-izobraževalnih dejavnosti je ravno tako nemogoče, kot ni mogoče ujeti reke v klobuk.

Slovenski don Boskovi salezijanci ob 110-letnici služenja našemu narodu.



Širok je razpon salezijanskih vzgojno-izobraževalnih enot. Najbolj odmeven v poletnih mesecih je v Cerkvi na Slovenskem oratorij, letos v skoraj 350 župnijah. V kratek zapis strniti raznotere oblike pastoralnih ter vzgojno-izobraževalnih dejavnosti je ravno tako nemogoče, kot ni mogoče ujeti reke v klobuk. Slikovit vpogled v ta dogajanja se nam odpre, če se zalistamo v strani revije »Salezijanski vestnik« (naklada 12.000 izvodov); zadnjih osem let ga ureja mag. Marjan Lamovšek, ki vestno objavlja pomembnejše dogodke.





Drzno dejanje v Mariboru.

Pogodbo za zidavo don Boskovega centra s cerkvijo, župnijskim in salezijanskim domom ter mladinskim centrom sta v nedeljo, 31. julija, podpisala inšpektor salezijancev dr. Alojzij S. Snoj in direktor GP Granit iz Slovenske Bis...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh