Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zavod ŽIV!M

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 24. 03. 2012 / 23:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 22.03.2012 / 11:57

Zavod ŽIV!M

V novembru 2011 je bil ustanovljen Zavod za pravico do življenja ŽIV!M, ki deluje na področju ozaveščanja in detabuizacije nerojenega človeškega življenja, umetne prekinitve nosečnosti in postabortivnega sindroma.



V novembru 2011 je bil ustanovljen Zavod za pravico do življenja ŽIV!M, ki deluje na področju ozaveščanja in detabuizacije nerojenega človeškega življenja, umetne prekinitve nosečnosti in postabortivnega sindroma. Staršem, ki so že opravili splav, in tistim, ki se še odločajo, pomagajo, da bi spoznali, da obstajajo boljše rešitve, kot je splav, in bi se odločili za življenje.

Že od malih nog je čutila, da mora v življenju narediti nekaj velikega, ni pa vedela, kaj. Po vztrajni molitvi skupaj z možem, iskanju božje volje in hude preizkušnje, ko je rodila mrtvega otroka, je videla svoje poslanstvo vedno jasneje, ni pa ga še zmogla. »Čez pol leta sem zanosila z dvojčki, imela rizično nosečnost in jo morala dobesedno preležati. Ob rojstvu dvojčkov sem imela polne roke veselja in dela, vseeno pa sem čutila, da je napočil čas, da nekaj naredim na tem področju,« opiše zametke Zavoda ŽIV!M njegova direktorica Katarina Nzobandora. »...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh