Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novoletne zaobljube

Za vas piše:
Ruth Podgornik Reš
Objava: 07. 01. 2012 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 05.01.2012 / 09:39

Novoletne zaobljube

Hladne mesece izkoristimo za izdelavo setvenega načrta Razmislek o novi sezoni vrtnarjenja zagotovo nastopi prej ali slej. Meni se je zgodilo, ko sem po prazničnih trenutkih zakorakala v običajne dni novega leta.
Hladne mesece izkoristimo za izdelavo setvenega načrta

Razmislek o novi sezoni vrtnarjenja zagotovo nastopi prej ali slej. Meni se je zgodilo, ko sem po prazničnih trenutkih zakorakala v običajne dni novega leta.

Eden od dobrih mož, ki nas obiščejo decembra, mi je podaril knjigo dr. Campbella Kitajska študija. V njej so predstavljeni verodostojni znanstveni, izkustveni, biološko utemeljeni in logični dokazi o tem, katera hrana je zdrava in katera ni, ter pojasnila, zakaj o tem tako malo vemo. Ob branju sem si ves čas obljubljala, da se bom ob vrtnarjenju na domači zemlji še bolj potrudila. Morda veste, da svoj prosti čas namenjam športu. Po lanskem uspehu na 246,8 km dolgem Špartatlonu se bom letos podala na 222 km dolg ultramaraton v amazonsko džunglo. Ker bom v Braziliji na tekaških počitnicah šele oktobra, za vrtnarjenje ne bo ovir.



Moji načrti so smeli. Pridelati moramo veliko v...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh