Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Šel je domov, a ga ni bilo nazaj

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 03. 11. 2012 / 23:00
Čas branja: 13 minut
Nazadnje Posodobljeno: 30.10.2012 / 09:36

Šel je domov, a ga ni bilo nazaj

Danica in Robert Stropnik z Lepe Njive pri Mozirju sta poročena že dvajset let, podarjeni pa so jima (bili) trije otroci: Tinkara (12), Andraž (16), pred dvema letoma je v prometni nesreči umrl takrat sedemnajstletni Aleks.

Danica in Robert Stropnik z Lepe Njive pri Mozirju sta poročena že dvajset let, podarjeni pa so jima (bili) trije otroci: Tinkara (12), Andraž (16), pred dvema letoma je v prometni nesreči umrl takrat sedemnajstletni Aleks. »Tri dni sem bila, kot bi lebdela, nisem se bila sposobna odločati, nisem čutila ne bolečine ne žalosti, nisem mogla ne jesti ne spati … Bala sem se vsakega klica, zdravnik pa je rekel: 'Ne more biti slabše.'« Tako je o trenutkih hude preizkušnje spregovorila mama Danica. Toda velika preizkušnja jih je kljub žalosti duhovno obogatila. Domači župnik je ob Aleksovi nesreči dejal, da je bil na delavnik napolniti cerkev z mladimi tri dni zaporedoma sposoben samo Aleks.

Dan, ko se je zgodila nesreča ...?

Robert: 18. maja 2010 je šel Aleks zjutraj k zobozdravniku in prosil, če se lahko zapelje z motorjem. Potem se je peljal še v šolo v Šentjur, kjer je končeval slaščičarsko šolo, ter v Velenje, kjer si je kupil novo čelado. Še pr...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh