Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prebudimo Slovenijo, začnimo pri sebi

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 05. 01. 2013 / 23:00
Čas branja: 15 minut
Nazadnje Posodobljeno: 03.01.2013 / 07:08

Prebudimo Slovenijo, začnimo pri sebi

V letu 2012 smo k pogovoru povabili številne sogovornike in osvetljevali aktualne teme, vsakdanja vprašanja na poti vere, odkrivali svet umetnosti, politike, zgodovine, prisluhnili škofom, duhovnikom, kardinalom, pa tudi preprostim ljudem, ki so nas v pogovoru bogatili in nam širili obzorja.

V letu 2012 smo k pogovoru povabili številne sogovornike in osvetljevali aktualne teme, vsakdanja vprašanja na poti vere, odkrivali svet umetnosti, politike, zgodovine, prisluhnili škofom, duhovnikom, kardinalom, pa tudi preprostim ljudem, ki so nas v pogovoru bogatili in nam širili obzorja. Živimo v času krize, slišimo vedno znova, lahko pa je le ta tudi spodbuda, da se prebudimo in naredimo korak naprej, kot spodbujajo tudi naši sogovorniki. Naj vas izbor izjav iz pogovorov spodbudi, da boste segli po starih številkah Družine, pogovore pa najdete tudi na spletni strani www.druzina.si.

Duhovnost v praksi

p. Jože Roblek, jezuit, duh. spremljevalec in voditelj duhovnih vaj
Moje prvo občutje pred Bogom je, da sem še vedno na začetku. Da nimam nobenih zaslug za to, kar se je »po meni« zgodilo, naredilo, le sledil sem temu, kar sem v svoji revščini, krhkosti spoznal. Gospod ima vedno »iniciativo«, vedno je prvi v kl...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh