Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Črni ribez

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 13. 07. 2013 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 11.07.2013 / 11:33
Črni ribez

Črni ribez

Obirate v teh dneh črni ribez? Kaj boste z njim? Le v sok in marmelado ali tudi v zamrzovalnik? Črni ribez lahko malo počaka tudi v hladilniku, zato se lahko odločimo za teden sladic in slaščic s črnim draguljem. Črni ribez ima veliko vitamina C in antocianov, črnih barvil, ki so naravni antioksidanti, in obilo mineralov za naše zdravje! Če boste pripravljali marmelado ali sirup, ne zavrzite semen in lupin. Posušite jih za domač sadni čaj. Aroma in okus se še skrivata v ostankih.

MLEČNI RIŽ S ČRNIM RIBEZOM IN PRAŽENIMI MANDLJI



4 ne preveč polne skodelice hladnega mlečnega riža (od prejšnjega večera)
1 skodelica črnega ribeza, lahko mešanega z drugim jagodičjem
pol skodelice grobo sesekljanih mandljev
4 žlice marmelade iz črnega ribeza
cvetlični med ali sladkor po želji

Mlečni riž razporedi...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh