Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Za več smo rojeni!

Objava: 10. 05. 2014 / 22:00
Čas branja: 7 minut
Nazadnje Posodobljeno: 12.05.2014 / 07:40
Za več smo rojeni!

Za več smo rojeni!

Na katoliških gimnazijah, ki se jim tokrat prvič pridružuje tudi katoliška osnovna šola, posvečajo veliko pozornost skrbi za duhovno življenje. Z leti so se za najbolj priljubljeno šolsko dejavnost med dijaki, poleg v tej rubriki že predstavljenih šolskih ekskurzij, izkazale tako imenovane duhovne obnove ali duhovni vikendi.

Razred na duhovnem vikendu v Klancu. Foto: Arhiv ŠGV

Na katoliških gimnazijah, ki se jim tokrat prvič pridružuje tudi katoliška osnovna šola, posvečajo veliko pozornost skrbi za duhovno življenje. Z leti so se za najbolj priljubljeno šolsko dejavnost med dijaki, poleg v tej rubriki že predstavljenih šolskih ekskurzij, izkazale tako imenovane duhovne obnove ali duhovni vikendi. Pri tem ne gre za duhovne vaje v ožjem pomenu besede, temveč bolj za iskanje posameznikovega mesta v razredni skupnosti in na nadaljnji življenjski poti.

OD GRADITVE RAZREDNE SKUPNOSTI …

Jana, dijakinja tretjega letnika ŠGV, pravi, da se je razred na duhovnem vikendu ob sproščenem medsebojnem druženju najbolj povezal. Poleg duhovnega poglabljanja, pogovorov v skupinah in oseb...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh