Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

26 parov zakonskih jubilantov

Objava: 07. 06. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 10.06.2014 / 07:38
26 parov zakonskih jubilantov

26 parov zakonskih jubilantov

V nedeljo, 25. maja, smo obhajali v župnijski cerkvi sv. Martina nedeljo zakonskih jubilejev. Letos se je slovesnosti udeležilo 26 parov.


V nedeljo, 25. maja, smo obhajali v župnijski cerkvi sv. Martina nedeljo zakonskih jubilejev. Letos se je slovesnosti udeležilo 26 parov: trije pari so slavili 10 let, štirje pari 20 let, štirje pari 25 let, šest parov 30 let, pet parov 40 let, trije pari 50 let in dva para 60 let zakona. V nagovoru je župnik Janez Kvaternik spomnil, da nam ritem življenja pogosto greni vsakdanje dni, vendar nas zvestoba, veselje in zakonska ljubezen krepi, zavest, da je nekdo ob nas, pa dela močnejše. Ob koncu pridige je župnik jubilante opogumil, naj bodo velikodušni drug do drugega in naj molijo za družino.

Lep dan, praznično okrašena cerkev, sam Bog ve koliko prošenj, molitev in zahval, izbrane pesmi zbora Cum anima, prijetni spomini ob svojih najdražjih, vse to in še več je dajalo čar in lepoto slovesnim trenutkom v želji, da bi tudi današnje generacije znale najti pravo me...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh