Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nogomet, smeh in boj za prevlado

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 12. 07. 2014 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 04.08.2014 / 07:59

Nogomet, smeh in boj za prevlado

Svetovno nogometno prvenstvo se je prevesilo v drugo polovico, ko so tekme še bolj napete, vzdušje na vrhuncu in dnevi, ko ni tekem še bolj mučni. Popestrite si jih lahko z ogledom filma o nastanku nogometne organizacije FIFA. Če pa vas nogomet ne zanima, si lahko izberete romantično komedijo ali znanstveno fantastično dramo.

Svetovno nogometno prvenstvo se je prevesilo v drugo polovico, ko so tekme še bolj napete, vzdušje na vrhuncu in dnevi, ko ni tekem še bolj mučni. Popestrite si jih lahko z ogledom filma o nastanku nogometne organizacije FIFA. Če pa vas nogomet ne zanima, si lahko izberete romantično komedijo ali znanstveno-fantastično dramo.

FIFA: Združene strasti

(United Passions, Francija, režija: Frédéric Auburtin in Jean-Paul Delfino, igrajo Tim Roth, Sam Neill, Thomas Kretschmann, Karina Lombard, Gérard Depardieu, Anthony Higgins)

Drama, na sporedu od 3. julija 2014 v Koloseju in Cineplexxu

Medtem ko so se v Braziliji na svetovnem prvenstvu v nogometu že začeli izločilni boji, je v kinematografe prišel film o organizaciji FIFA, ki skrbi, da vse poteka po pravilih. Film predstavlja, kako je nastala mednarodna nogometna zveza.

Prav letošnje svetovno prvenstvo je jubilejno, 20., hkrati pa sovpada s 110. obletnico ustanovitve FIFE (iz...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh