Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Smuti – pijača za poletne dni

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 12. 07. 2014 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 10.07.2014 / 10:45

Smuti – pijača za poletne dni

Se morda odpravljate na počitnice in se odločate, katere kuhinjske pripomočke vzeti s seboj? Seveda čim manj, saj se prtljažni prostor polni veliko prehitro. Kaj pa vrč za pripravo smutijev?


Se morda odpravljate na počitnice in se odločate, katere kuhinjske pripomočke vzeti s seboj? Seveda čim manj, saj se prtljažni prostor polni veliko prehitro. Kaj pa vrč za pripravo smutijev? Če le imate možnost, ga toplo priporočam. Z močnim sekljalnikom boste z malo ledu in svežega sadja pripravili okusne, predvsem pa zdrave in nizkokalorične napitke. Izraz smuti marsikoga moti. Pri tem ne moremo nič, pa če nam je še manj všeč. Sprejeti ga moramo, saj česa podobnega v našem jeziku ni. Ne glede na ime ima pojem smuti svetlo prihodnost, saj napitek pripravimo v izredno kratkem času in z malo truda nadomesti manj priporočljiva poživila.

Verjamete, da se v enem samem srednje velikem sladoledu skriva polovica vseh kalorij, ki jih odrasla oseba potrebuje na dan? Malce se moramo posladkati, je že prav. Sicer pa je poletje čas, ko je svežega sadja in zelenjave v izobilju in si lahko vsak dan pričaramo pestre napitke, ki bodo pomagali zač...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh