Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pretreseni po strmoglavljenju letala

Jože Pavlič
Za vas piše:
Jože Pavlič
Objava: 26. 07. 2014 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2014 / 13:23
Pretreseni po strmoglavljenju letala

Pretreseni po strmoglavljenju letala

Papež Frančišek pa tudi nizozemski škofje in Konferenca evropskih cerkva so 17. julija izrazili pretresenost nad strmoglavljenjem malezijskega letala boeing 777 nad Ukrajino, ko je umrlo 298 ljudi, med njimi 154 Nizozemcev.

Foto: Reuters

Papež Frančišek pa tudi nizozemski škofje in Konferenca evropskih cerkva so 17. julija izrazili pretresenost nad strmoglavljenjem malezijskega letala boeing 777 nad Ukrajino, ko je umrlo 298 ljudi, med njimi 154 Nizozemcev. Sorodnikom žrtev so izrekli sožalje, jim zagotovili molitve, pozvali pa tudi k mirni rešitvi napetosti v Ukrajini, nad katero naj bi bilo letalo sestreljeno. Na fotografiji: Nizozemski škof Jan Hendriks prižiga svečo za žrtve letalske nesreče pred mašo zadušnico v haarlemski stolnici.

DUNAJ – Šest avstrijskih družinskih združenj je razpisalo časnikarsko denarno nagrado »Familia 2014«. Spodbudila naj bi k »bolj poglobljenemu in razčlenjenemu poročanju o družinah«, pa tudi, da bi družini namenjali več pozornosti v javnih razpravah, na področju strokovnega dela in nasploh.

BO...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh