Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Pliskovici koncert Antončkov

Objava: 26. 07. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.07.2014 / 09:33
V Pliskovici koncert Antončkov

V Pliskovici koncert Antončkov

Na praznik sv. Petra in Pavla je bil v Pliskovici, lepi vasici v spodnjem delu Krasa, koncert mladinskega pevskega zbora iz divaške župnije – Antončki.


Na praznik sv. Petra in Pavla je bil v Pliskovici, lepi vasici v spodnjem delu Krasa, koncert mladinskega pevskega zbora iz divaške župnije – Antončki. Tak vzdevek so dobili, ker je njihov farni zavetnik sv. Anton. Zbor sestavlja skupina prijetnih mladih, v kateri prevladujejo dekleta.

V nedeljskem popoldnevu se je v župnijski cerkvi zbralo lepo število ljubiteljev cerkvenega zborovskega petja, kjer so mladostno zagnani in z duhovno-ritmično glasbo prežeti, pod vodstvom zborovodkinje Petre Sosič in njenega brata kitarista, ustvarili več kot uro trajajoč koncert, pravo hvalnico Bogu. Skozi strune srca je prešerno in ubrano odmevala pesem, se širila po cerkvenem prostoru in razveseljevala poslušalce. Vsem, ki so se potrudili za to veselje, naj Bog povrne, posebno domačemu župniku Gabrijelu Vidrihu za nagovor in gostujočemu župniku pevcev Tomažu Kodriču. Zbrani pro...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh