Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poletna peka v električni ponvi

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 02. 08. 2014 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 01.08.2014 / 10:39
Poletna peka v električni ponvi

Poletna peka v električni ponvi

Imate morda v svojem gospodinjstvu veliko električno ponev, v kateri lahko sredi domačega vrta, v kuhinji ali na počitnicah pripravimo mnoge dobrote ali le ocvremo jajca?


Imate morda v svojem gospodinjstvu veliko električno ponev, v kateri lahko sredi domačega vrta, v kuhinji ali na počitnicah pripravimo mnoge dobrote ali le ocvremo jajca? Marsikdo bo dejal: Še ena šara več v kuhinji. Morda je res tako, lahko pa je električna ponev izredno uporaben novodobni pripomoček. Recimo, ko kuhamo golaž in po praženi čebuli dobi vonj vsa hiša ali ko nas značilen vonj odvrača od peke rib. Ali pa imamo pri roki premajhne posode za blanširanje zelenjave. Morda povabimo veliko družbo na morsko rižoto ali smo v kampu, pa je to naš edini pripomoček za kuhanje. V tej posodi lahko spečemo celo pico. Roko na srce, tu, pod borovci, tega še nismo preverili, veliko drugega pač. Vse se je odlično obneslo.

Le zavedati se moramo, da ima ta pekač le en cevasti grelec, zato se na tem delu jedi rade malo zapečejo in jih moramo mešati bolj kot običajno. Pone...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh