Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dekanijsko srečanje zborov

Objava: 09. 08. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.08.2014 / 13:36
Dekanijsko srečanje zborov

Dekanijsko srečanje zborov

V nedeljo, 22. junija, smo pevci sklenili pevsko leto ter pod vodstvom zborovodje Davida Preložnika in župnika p. Slavka Krajnca pripravili dekanijsko srečanje otroških, mladinskih in odraslih cerkvenih pevskih zborov.


V nedeljo, 22. junija, smo pevci sklenili pevsko leto ter pod vodstvom zborovodje Davida Preložnika in župnika p. Slavka Krajnca pripravili dekanijsko srečanje otroških, mladinskih in odraslih cerkvenih pevskih zborov iz župnij Čadram, Kebelj, Loče in Prihova, skupaj deset sestavov. Naša župnija se »ponaša« kar s štirimi.

Najprej smo moški zapeli slovesne litanije Srca Jezusovega pred Najsvetejšim. To je bila lepa uvertura v nadaljevanje, ko je vsak zbor zapel po dve pesmi. Posebnost letošnje revije je bila, da je vsak zbor zapel po en psalm – najlepšo cerkveno pesem. Po reviji smo se nastopajoči in ostali še malo družili v naši delno dokončani dvorani »pod pekrom« ob dobri kapljici in dobrotah prihovških gospodinj. Bogu smo hvaležni za tako lepo doživetje za dušo in telo.


Peter Tonkovič

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh