Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nedeljski popoldnevi v znamenju Ježka

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 30. 08. 2014 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 27.08.2014 / 13:18

Nedeljski popoldnevi v znamenju Ježka

Nedeljski popoldnevi na prvem programu TV Slovenija bodo od 31. avgusta zaznamovani s 100. obletnico rojstva Franeta Milčinskega Ježka.
Nedeljski popoldnevi na prvem programu TV Slovenija bodo od 31. avgusta zaznamovani s 100. obletnico rojstva Franeta Milčinskega Ježka. Pri Razvedrilnem programu so se zato odločili, da bodo predvajali dokumentarno serijo o priljubljenem humoristu, 100 Ježkovih let, ter osveženo in digitalizirano nanizanko Misijon dobre volje.

Najprej bo na sporedu petdelna razvedrilno- dokumentarna serija 100 Ježkovih let, ki bo predvajana ob 17.15. Režiral jo je Slavko Hren, prikazovala pa bo življenje in delovanje Frana Milčinskega Ježka, ki si je kot sodelavec Radia in Televizije Slovenija ustvaril ugled in je postal najbolj prepoznavna osebnost tako televizije kot tudi radia. Najbolj ga poznamo kot humorista, satirika in zabavljača za najrazličnejše priložnosti, bil pa je tudi igralec, mladinski pisatelj, avtor radijskih iger, filmski scenarist, šansonjer, besedilopisec zimzelenih popevk, avtor kabarejev in predvs...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh