Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sušeno sadje

Mateja Reš
Za vas piše:
Mateja Reš
Objava: 06. 09. 2014 / 22:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 10.09.2014 / 10:57
Sušeno sadje

Sušeno sadje

Ali ste navdušeni nad sušenjem hrane? Nimate sušilnika?


Ali ste navdušeni nad sušenjem hrane? Nimate sušilnika? Uporabite lahko tudi pečico, le več mrež potrebujete ali si sami izdelate lesene oz. kovinske nosilce. Če vas mika kaj več, se opremite s sušilnikom. Sicer pa se dobi marsikaj, od cenovno zelo ugodnih do bolj izpopolnjenih in dražjih sušilnikov. V teh dneh se prileže zakuriti v kaminu, zato marsikdo izkoristi toploto še tople peči in posuši zelišča in krhlje najbolj naravno. Ob misli na sušeno hrano vedno pomislimo le na sadje, gobe ali zelišča, a tudi suha zelenjava je zelo uporabna.

Sušimo sadje

Tu je sezona jabolk, precej jih pada po tleh, marsikatera jablana je že zrela, letos so jablane res polne. Kaj bo prihodnje leto, ne vemo, zato je prav, da večer za večerom polnimo naše sušilnike, razrežemo jabolka na tanko, da se posušijo čez noč. Tako privarčujemo in že se polnijo naše vreče ali...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh