Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V slogi je moč

Za vas piše:
David Celar
Objava: 27. 09. 2014 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 29.09.2014 / 14:07
V slogi je moč

V slogi je moč

Ker smo utrujeni od prenatrpanega urnika v službi ali šoli in zaposleni z vsakdanjimi obveznostmi, se nam zgodi, da včasih preprosto nimamo energije, da bi uresničili željo po vadbi.


Ker smo utrujeni od prenatrpanega urnika v službi ali šoli in zaposleni z vsakdanjimi obveznostmi, se nam zgodi, da včasih preprosto nimamo energije, da bi uresničili željo po vadbi, ki smo si jo zadali. Kadar smo brezvoljni, je dobrodošla podpora partnerja, ki nas zna spodbuditi, da se skupaj odpravimo v naravo in zadostimo dnevni potrebi po gibanju.

Poleg spodbude partnerja pa je odlična motivacija tudi organizirana vadba. Tedensko druženje v športnih društvih ali pri rekreaciji, organizirani med sodelavci in prijatelji, je resda obveza, po drugi strani pa nas spodbudi, da se je udeležimo tudi takrat, ko nismo najbolj razpoloženi. Rezultat je redna rekreativna vadba in zadovoljstvo zaradi druženja z ljudmi, s katerimi se razvedrimo v podobnih športnih aktivnostih. Možnosti za organizirano rekreativno vadbo je dandanes na pretek. Našteli bomo le nekatere:
<...>

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh