Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrodelni koncert za nakup defibrilatorja

Objava: 25. 10. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.10.2014 / 13:54
Dobrodelni koncert za nakup defibrilatorja

Dobrodelni koncert za nakup defibrilatorja

Med prireditvami ob 130-letnici delovanja prostovoljnega gasilskega društva Šmartno pri Litiji je bil tudi dobrodelni koncert za nakup defibrilatorja za potrebe občanov in okolišanov.


Med prireditvami ob 130-letnici delovanja prostovoljnega gasilskega društva Šmartno pri Litiji je bil tudi dobrodelni koncert za nakup defibrilatorja za potrebe občanov in okolišanov. Pobudo so podprli tudi člani Slovenskega okteta, ki so nam v petek, 3. oktobra, polepšali večer z bogatim glasbenim repertoarjem. Bodi zdrava, domovina, Rož, Podjuna Zila, Po jezeru bliz' Triglava, Ribn'čan Urban, repertoar pesnika Ferija Lainščka, slovenske ljudske pesmi v priredbi za oktet in še mnoge druge je bilo slišati ta večer. Obiskovalci smo lepo zapolnili dvorano kulturnega doma v Šmartnem.

Po statistiki na leto potrebuje okrog deset naših občanov ob nenadnem srčnem zastoju pomoč defibrilatorja, ki ga ima nam najbližje ekipa nujne medicinske pomoči v Litiji. Ker je ob tem dragocena vsaka minutka, smo se odločili, da defibrilator kupimo tudi v Šmartnem in se tako pridruži...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh