Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

M.I.R. na vratih

Za vas piše:
M. D.
Objava: 06. 12. 2014 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 05.12.2014 / 14:26

M.I.R. na vratih

Imre, Mark in Rado so bili cimri in že samo to je bilo dovolj za drugačno doživljanje sveta, kot ga je bil doslej vajen Rado.

Imre, Mark in Rado so bili cimri in že samo to je bilo dovolj za drugačno doživljanje sveta, kot ga je bil doslej vajen Rado. Da bo jeseni vse novo, so mu govorili že ves čas, odkar je bilo odločeno, da gre v šolo daleč od doma. Vendar ga nič ne bi moglo prepričati, da bi si premislil glede svojega poklica. Odkar je prvič videl morje in začutil njegov slan okus, je vedel, da hoče na morju preživeti vse življenje. In tako se je torej preselil sem dol, daleč od doma, v tale internat, iz katerega sicer lepo vidiš delček morske gladine, drugače pa ga je tu čakalo cel kup novosti, na katere ni prej niti pomislil.

Fantovsko življenje v internatu je tudi popolnoma drugačno od življenja doma pri mami in sestrici, nič tiste mehkobe ni tu in pravila so popolnoma drugačna. Vendar se Rado ne pusti oplašiti in ve, da bo zmogel vse, kar mu bo prinesel vsak nov dan. Šola in učenje sta mu kar v zabavo, nova snov in novi profesorji in vse novo mu na srečo ne dela nobenih težav, dobro mu gre...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh