Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako (pre)živimo brez TV in časopisov?

Objava: 01. 02. 2014 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 31.01.2014 / 11:15

Kako (pre)živimo brez TV in časopisov?

Tokrat malce bolj pričevanjski prispevek o tem, kako se je pokvaril naš TV, ki ga nismo nikoli nadomestili z novim in kako naši bivalni prostori lepše izgledajo brez TV-oltarja.

Tokrat malce bolj pričevanjski prispevek o tem, kako se je pokvaril naš TV, ki ga nismo nikoli nadomestili z novim in kako naši bivalni prostori lepše izgledajo brez TV-oltarja. Dnevna soba pa je tudi atrakcija za sošolce otrok.

TV se je pokvaril ...

Zdaj bo približno sedem let, kar TV-ekrana ni več v naši dnevni sobi in prav nič ga ne pogrešamo. Imeli smo razmeroma majhen, za današnje razmere starodoben TV-aparat s katodno cevjo, kar je pomenilo, da je bila globina aparata kar precejšnja in ne tistih 10 cm, kolikor so danes globoki novi televizorji. Na mizici je torej navkljub majhni diagonali zaslona zasedal veliko prostora.

In naš TV je začel »šumeti«. Kmalu so postale motnje tako hude, da smo ga raje ugasnili in kasneje tudi umaknili iz dnevne sobe. Ker pa takrat v družinskem proračunu nismo imeli denarja, ki bi bil rezerviran za nakup novega televizorja, smo čakali na boljše čase. No, nekaj let kasneje, ko smo se brez televizorja že povsem nav...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh