Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kombinacija visoke tehnologije in pohištva

Andrej Praznik
Za vas piše:
Andrej Praznik
Objava: 01. 02. 2014 / 23:00
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2014 / 10:40
Kombinacija visoke tehnologije in pohištva

Kombinacija visoke tehnologije in pohištva

Založba Družina gre v korak s časom, zato bralcem ponuja tudi elektronske knjige. Na novembrskem knjižnem sejmu v Cankarjevem domu smo jih lahko prebirali v posebnem stolu, ki ga izdeluje ljubljansko podjetje Donar.

Založba Družina gre v korak s časom, zato bralcem ponuja tudi elektronske knjige. Na novembrskem knjižnem sejmu v Cankarjevem domu smo jih lahko prebirali v posebnem stolu, ki ga izdeluje ljubljansko podjetje Donar. Beatnik je veliko več kot bralni stol, zato je med obiskovalci sejma vzbudil veliko zanimanja. Pritegnil pa je tudi pozornost strokovnjakov za oblikovanje, ki so mu dodelili prestižno nagrado »Red dot award«.



»Naša poslovna usmeritev je, da v stole vgrajujemo tehnologijo, s čimer jim poskušamo dati dodano vrednost,« pravi Matej Feguš, direktor podjetja Donar. Stol Beatnik ima školjkasto ogrodje z vgrajenimi zvočniki, ki uporabnika loči od okolice, v njem pa je tehnologija, ki omogoča priključitev prenosnega in tabličnega računalnika, telefona in televizorja. V njem lahko nemoteno poslušamo glasbo, se pogovarjamo po telefonu ali beremo knjigo tudi t...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh