Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prej ko sprejmeš, bolje je

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 01. 02. 2014 / 23:00
Čas branja: 11 minut
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2014 / 11:55

Prej ko sprejmeš, bolje je

Mojco in Aleša Curka so združili skavti, sta prepričana oba. Aleš se je pridružil skavtom v Šturjah kot študent računalništva, Mojco pa so pritegnile njegove spretnosti, ko se je znal lotiti vsega. Njune poti so se kmalu združile.

Mojco in Aleša Curka so združili skavti, sta prepričana oba. Aleš se je pridružil skavtom v Šturjah kot študent računalništva, Mojco pa so pritegnile njegove spretnosti, ko se je znal lotiti vsega. Njune poti so se kmalu združile in ko je dozorela odločitev, da se poročita, sta se najprej zaročila, ker sta se želela na ta življenjski korak dobro pripraviti.

Mojca je doštudirala delovno terapijo in je doma, Aleš pa je ustanovil svoje računalniško podjetje. Štirje otroci [Pia (10 let), Tobija (6 let), Gašper (5 let) in Irenej (6 mesecev)] so njuno veliko veselje. Cerebralna paraliza pri Tobiju kot posledica težkega poroda je bila velik preizkusni kamen za oba, vedno bolj pa se zavedata, kako velik dar je življenje.

Omenili ste, da vam zakramenti veliko pomenijo. Se je vajin odnos s poroko v čem spremenil?

Mojca: To sem začela doživljati šele s prihodom otrok, še posebej s Tobijem in ko sem v nosečnosti z Irenejem ležala v porodnišnici o...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh