Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ko te stvari presenetijo …

Objava: 20. 12. 2014 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 18.12.2014 / 14:37

Ko te stvari presenetijo …

Ura teče, tvoj seznam obveznosti že tako ali tako poka po vseh šivih zaradi zadolžitev, potem pa pride še čisto nova, nujna stvar.

    Ura teče, tvoj seznam obveznosti že tako ali tako poka po vseh šivih zaradi zadolžitev, potem pa pride še čisto nova, nujna stvar. Tvoj urnik se postavi na glavo. Kako ostati takrat miren in izpeljati vse, kar je potrebno? N. N.

    Nekaterih ljudi zlepa nič ne vrže iz tira, drugi si pulijo lase ob čisto majhni oviri. Vsakomur pa se lahko nakopičijo obveznosti in dobi občutek, da je zanj vsega preveč. Tako zaznavanje omejenosti je lahko za marsikoga celo zdravilno, sploh v kulturi superjunakov, ki zmorejo vse, vsekakor pa ni prijetno.

    Kaj torej storiti? Najprej se ustavi in si oglej situacijo. Morda zadeva res ni rožnata, vendar ti je dana kot priložnost, da spoznavaš samega sebe in način, kako reagiraš v stresnih situacijah. Izkoristi jo, da izboljšaš svoj način spoprijemanja s stresom.

    Če »paničariš«, se zavedaj, da je panika najhujše, kar se ti lahko zgodi. Ta te namreč onesposobi, da bi normalno in logično razmišljal. In navadno je v ozadju p...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh