Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Srečanje z urednico Mavrice

Objava: 07. 03. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 06.03.2015 / 13:22
Srečanje z urednico Mavrice

Srečanje z urednico Mavrice

V sredo, 11. februarja, smo v organizaciji Kluba krščanskih izobražencev Ajdovščina v Lični hiši ob slovenskem kulturnem prazniku že desetič priredili »Srečanje z …«.


V sredo, 11. februarja, smo v organizaciji Kluba krščanskih izobražencev Ajdovščina v Lični hiši ob slovenskem kulturnem prazniku že desetič priredili »Srečanje z …«. Letos je bila gostja srečanja naša rojakinja, urednica Mavrice Melita Košir. V zanimivem razgovoru nam je nanizala svojo življenjsko pot od dijakinje, študentke jezikov, do pedagoginje, prevajalke in urednice. Vmes se je ukvarjala z raznovrstnim športi in potovanji, na katerih si je nabirala številne izkušnje, ki jih danes pri svojem delu koristno uporablja. Zadnja leta je marsikaj od slednjega opustila in dala prednost družini: možu, trem majhnim otrokom ter seveda uredniškemu delu, ki prav tako zahteva celega človeka.

Mavrica je edina verska revija, namenjena otrokom od četrtega do dvanajstega leta. Pred devetimi leti je prevzela urednikovanje s ciljem, da otrokom približa božje stvarstvo na nji...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh