Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Predavanje eksorcista Marijana Veternika

Objava: 11. 04. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 14.04.2015 / 13:22
Predavanje eksorcista Marijana Veternika

Predavanje eksorcista Marijana Veternika

Na povabilo župnika Janeza Kvaternika smo se 9. marca zbrali v kulturnem domu, da bi poslušali predavanje duhovnika Marijana Veternika.


Še vedno je med nami ogromno duhovne praznine in z njo povezanih težav, saj nas že najmanjša postavi pred dejstvo, ali bomo podlegli malikom, vedeževalcem, demonom in napačnemu reševanju, ali pa bomo izbrali pravo pot. Na povabilo župnika Janeza Kvaternika se nas je v torek, 9. marca, v kulturnem domu zbralo približno 120 faranov k poslušanju zanimivega predavanja duhovnika eksorcista Marijana Veternika. V 14 letih si je nabral ogromno izkušenj, tako strokovnega znanja z mnogih svetovnih srečanj eksorcistov kakor tudi s svojim delovanjem.

Hudič lahko vstopa v naše življenje prek družinskega debla, notranjih ran, urokov, satanističnih praks, satanizma, osebnega greha … Ob težavah se marsikdo zateče po nasvete k vedeževalcem, šarlatanom ali k alternativnim zdravilniškim praksam. Prav prek njih vstopa demon v naše življenje in nas tako počasi prevzema in nam škodu...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh