Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Seminar za poglobitev osebne vere

Objava: 11. 04. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 14.04.2015 / 12:59
Seminar za poglobitev osebne vere

Seminar za poglobitev osebne vere

Od 30. januarja do 13. marca so člani ljutomerske skupine Prenove v Duhu pripravili seminar za poglobitev osebne vere in življenja v Duhu.


Od 30. januarja do 13. marca so člani ljutomerske skupine Prenove v Duhu pripravili seminar za poglobitev osebne vere in življenja v Duhu. Na šestih molitvenih večerih so gostje govorili o poklicanosti, na sklepnem srečanju v petek, 13. marca, pa je po maši in češčenju Najsvetejšega zbrane nagovoril duhovnik Toni Kmet in skozi molitev vse povabil, da Boga postavijo v središče svojega življenja.

Na papeško nedeljo, 15. marca, so nas obiskali pevci zbora Škofijske klasične gimnazije iz Ljubljane. V župnijski cerkvi smo pri maši, ki jo je daroval kaplan Zoran Car, prisluhnili njihovemu ubranemu petju duhovnih pesmi pod vodstvom Damjana Močnika.

V župniji smo imeli od 19. do 22. marca postno duhovno obnovo. Vodil jo je Robi Friškovec, ki se ukvarja s pastoralo zapornikov in tudi zasvojenih. Friškovec je predaval o zasvojenosti v slovenskem prostoru. Odgov...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh