Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

20. festival Slovenska polka in valček

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 14. 04. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.04.2015 / 10:43

20. festival Slovenska polka in valček

V petek, 24. aprila, bo jubilejni festival Slovenska polka in valček, ki ga že 20 let organizira Razvedrilni program Televizije Slovenija.

V ritmih polke in valčka se bodo letos ljubitelji narodno-zabavne glasbe vrteli že 20-ič. V petek, 24. aprila, bo namreč jubilejni festival Slovenska polka in valček, ki ga že 20 let organizira Razvedrilni program Televizije Slovenija. Prireditev, ki bo v večnamenski športni dvorani v Podčetrtku, bosta povezovala Blaž Švab in Darja Gajšek, priljubljen voditeljski par petkovih narodno-zabavnih večerov na Televiziji Slovenija. Urednik festivala je Andrej Hofer, režiser pa Marjan Kučej.

Na letošnjem festivalu Slovenska polka in valček bomo slišali 12 novih skladb: šest polk in prav toliko valčkov. V hitrejših ritmih se bodo zavrteli Ognjeni muzikanti (Našel te bom), Sekstakord (Akord življenja), Jodel Express (Nora na polke), Azalea (S teboj je kot v pravljici), Popotniki (Nisem) in Slavček (Mi se ne damo). Počasnejše melodije pa bodo zaigrali ansambli Prleški kvintet (Ne nosi mi rdečih rož), Unikat (Kar je moje, je tvoje), Hoz...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh