Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Brez Tebe ni isto

Za vas piše:
Marija Mezeg
Objava: 25. 04. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.04.2015 / 13:01

Brez Tebe ni isto

»Brez mene ni isto,« nam je sporočilo dekle, ki se ni moglo udeležiti športnega vikenda, na katerega smo se odpravili skupaj s prijatelji.

    »Brez mene ni isto,« nam je sporočilo dekle, ki se ni moglo udeležiti športnega vikenda, na katerega smo se odpravili skupaj s prijatelji. Imela je popolnoma prav, kajti ves čas, ki smo ga konec tedna preživeli skupaj, smo čutili, kako zelo nam manjka njena bližina. Razočarana, ker je tik pred zdajci odpovedal pomemben in nenadomestljiv član ekipe, sem veliko časa razmišljala o njenih besedah. Resnično, brez nje zares ni bilo isto. Najbolj sem pogrešala njen iskren in nenadomestljiv smeh. Ob vsem tem se mi je v glavi porodilo vprašanje. Brez česa pa v mojem življenju ni isto?

    Spomnim se, kako sem si v začetku najstniških let zamišljala življenje po polnoletnosti. Končana fakulteta, dobra služba, nakup stanovanja itd. Vsi moji načrti, ideje in predstave so se vrteli okoli posvetnih stvari, medtem ko Boga nisem vpletla vanje. Mislila sem, da ga preprosto ne bom potrebovala ter da lahko sama v polnosti načrtujem in vodim svoje življenje. Bog v vseh mojih načrtih za priho...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh