Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V spomin na Bogdana Žorža

Objava: 10. 01. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.01.2015 / 09:19

V spomin na Bogdana Žorža

Marca 2014 je za človeško dojemanje mnogo prezgodaj prenehalo biti srce Bogdana Žorža, umolknila njegova prodorna beseda.
Marca 2014 je za človeško dojemanje mnogo prezgodaj prenehalo biti srce Bogdana Žorža, umolknila njegova prodorna beseda. Slovenija je izgubila enega najboljših psihologov, psihoterapevtov in vzgojiteljev ter vsestransko dejavnega človeka. Zato si želimo, da bi njegova misel in delo ostala živa. Čutimo se dolžni ohranjati spomin nanj, predvsem zaradi otrok, mladostnikov in družin, ki jim je zapustil neprecenljivo dediščino.

Odbor za pripravo simpozija in zbornika o Bogdanu Žoržu pripravlja v soboto, 28. februarja, ob 16. uri v Kulturnem domu v Novi Gorici dogodek s kulturnim programom, na katerem bo predstavljeno njegovo življenje in delo. Sodelovali bodo njegovi strokovni kolegi, prijatelji in tudi tisti, ki jim je kot terapevt pomagal.

Odbor vodi Boštjan Toplikar, župnik v Dornberku, domači župniji Bogdana Žorža. Odbor vabi vse ljudi, ki ste ga poznali ali kakorkoli sodelovali njim, da nam posredujete prispevke o vaši izkušnji z njim:...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh