Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zlata poroka Franca in Ane Končan

Za vas piše:
P. K.
Objava: 10. 01. 2015 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.01.2015 / 13:10
Zlata poroka Franca in Ane Končan

Zlata poroka Franca in Ane Končan

V nedeljo, 9. novembra, sta v kapeli salezijanskega zavoda v Želimljem obhajala zlato poroko Franc in Ana Končan, doma iz Šentjošta nad Horjulom.


V nedeljo, 9. novembra, sta v kapeli salezijanskega zavoda v Želimljem obhajala zlato poroko Franc in Ana Končan, doma iz Šentjošta nad Horjulom. Okrog njiju so se zbrali številni sorodniki, sosedje, prijatelji in salezijanski sotrudniki. Mašo je daroval njun sin salezijanec Peter. Praznovanje je izzvenelo kot velika zahvala Bogu za premnoge darove, ki jih je podaril po njuni zvesti ljubezni. Podarila sta življenje štirim otrokom: Janezu, Franciju, Mileni in Petru.

Življenje Franca in Ane je zaznamovala globoka vera, medsebojna predanost, izjemna delavnost, iznajdljivost in pozornost do bližnjega. Vse življenje sta predano delala na kmetiji, z dodatno iznajdljivostjo pa sta poskrbela, da ni nikomur ničesar manjkalo. Franc je pozimi izdeloval grablje, Ana pa je bila znana po izdelovanju lepih čipk. Sta tudi zvesta člana župnijskega občestva. Ves čas sta svojo ver...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh