Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

250 Turbulenc na TV Slovenija

Objava: 23. 05. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 21.05.2015 / 13:33

250 Turbulenc na TV Slovenija

Septembra 2008 je voditeljica in urednica nove izobraževalno-svetovalne oddaje Milica Prešeren televizijske gledalce prvič nagovorila s Turbulentno temo.
Septembra 2008 je voditeljica in urednica nove izobraževalno-svetovalne oddaje Milica Prešeren televizijske gledalce prvič nagovorila s Turbulentno temo: organizacijo časa. V sedmih sezonah se je doslej zvrstilo (skoraj) 250 tem in skoraj toliko gostov. Jubilejno, 250. oddajo Turbulenca si bomo ogledali v sredo, 27. maja, ob 17.30.

Namen oddaje je gledalcem svetovati in s pomočjo strokovnjakov reševati težave, spodbujati k boljšim, novim rešitvam, razmišljanju in akciji. Oddaja nam pomaga bolje razumeti sebe in druge, nas želi naučiti kaj novega in nam pokazati, da ni vedno vse tako slabo in brezupno, kot se zdi na prvi pogled.

Teme Turbulence so služba, družba, dom, družina, starši, otroci, različne generacije in težave, izzivi, vprašanja, ki so s tem povezana. Segajo na zelo različna področja: od medosebnih odnosov, vzgoje, izobraževanja, zdravja, pa vse do narave, ekologije, športa, psihologije, prava. Predstavljajo paleto vsega, kar se nam dogaja, kar nas...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh