Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Otroci in obšolske dejavnosti

Za vas piše:
David Celar
Objava: 23. 05. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 25.05.2015 / 08:09
Otroci in obšolske dejavnosti

Otroci in obšolske dejavnosti

Z odhodom otroka v šolo se starši srečajo z najrazličnejšimi ponudbami obšolskih dejavnosti. Ponudba je pestra tudi s področja športa.
Z odhodom otroka v šolo se starši srečajo z najrazličnejšimi ponudbami obšolskih dejavnosti. Ponudba je pestra tudi s področja športa. Pogosto se ni lahko odločiti, katere dejavnosti so najboljše za našega otroka in koliko naj jih bo, da jih bo še zmogel obiskovati. Spominjam se, kako je pred leti, ko sem vodil neko športno delavnico, sedemletni otrok, namesto da bi upošteval navodila, sedel v senco in tam obsedel. Ko sem ga vprašal, zakaj ne dela, mi je odgovoril: »Utrujen sem, saj bi delal, ampak učitelj, res sem utrujen.« Izkazalo se je, da je otrok na dejavnost prišel iz glasbene šole, nato pa je imel še pestro popoldne, saj je imel za mojo delavnico še trening v športnem klubu.

Obdobje med 6. in 11. letom starosti je najprimernejše za razvoj otrokovih motoričnih spretnosti in učenje gibalnih vzorcev. V tem obdobju se otrok izredno hitro in brez večjih n...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh