Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Obhajilni vikend«

Objava: 30. 05. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.06.2015 / 13:38
»Obhajilni vikend«

»Obhajilni vikend«

Drugi majski konec tedna smo imeli »obhajilni vikend« – tako smo poimenovali duhovne vaje za letošnje prvoobhajance iz naše župnije.


Drugi majski konec tedna smo imeli »obhajilni vikend« – tako smo poimenovali duhovne vaje za letošnje prvoobhajance iz naše župnije. Nekaj več kot trideset mladih in osem neutrudnih animatorjev je vikend preživelo v Leničevem domu v bližini Podbočja. Pred domom smo se zbrali v petek, 8. maja. Duhovni vodje so bili župnik Vinko Štrucelj, s. Emanuela in s. Zalika iz Veržeja.

Tema je bila »Jezus, moja moč«. Otroci so s pomočjo vodij in animatorjev spoznavali, da Jezus želi biti njihov prijatelj. Tudi sami so dobili listek z imenom svojega skritega prijatelja, do katerega so morali biti ves vikend še posebej pozorni. Zvečer so si ogledali animirani film Ledeno kraljestvo, ki jim je predstavil moč iskrenega prijateljstva. V soboto je bilo v Podbočju ves dan sončno, zato so se navdušeni otroci lahko šli »krajo zastavice«. Večino dneva, tudi delo v skupinah, smo preži...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh