Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sklep šmarnic v Bizoviku

Objava: 20. 06. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.06.2015 / 11:44
Sklep šmarnic v Bizoviku

Sklep šmarnic v Bizoviku

Letošnji sklep šmarnic smo v podružnici župnije Štepanja vas v Bizoviku povezali z odprtjem likovne razstave v Klančarjevi domačiji.


Letošnji sklep šmarnic smo v podružnici župnije Štepanja vas v Bizoviku povezali z odprtjem likovne razstave v Klančarjevi domačiji. Likovna dela so ustvarili otroci od petega do enajstega leta starosti: Urban, Jasna in Veronika Čarman, Maša Stanič, Lucija in Anamarija Kastelic, Živa in Leon Smrekar, Mojca in Metka Habič ter Marta Grum. Njihov mentor je bil likovni pedagog Slavko Zupan s soprogo. V nekaj sobotnih dopoldnevih so se s temo »Morje – življenje v morju« izpod majhnih otroških prstov rodile čudovite umetnine, ki smo jih občudovali odrasli, starši, stari starši, prijatelji in znanci.

Program je ob odprtju razstave povezovala somentorica Biba Zupan, uvodni nagovor je imel župnik p. Stane Bešter, v kulturnem programu pa so sodelovali kar sami mali likovni umetniki, ki so tako še z glasbenimi točkami in recitali pokazali svoje talente. Župljani smo se po...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh