Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nagrada za prostovoljce

Objava: 25. 07. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.07.2015 / 10:32
Nagrada za prostovoljce

Nagrada za prostovoljce

Izlet v Čokoladnico Zotter blizu Gradca je bila drobna gesta pozornosti do mentorjev prostovoljcev, njihovih učencev in staršev.


Izlet v Čokoladnico Zotter blizu Gradca je bila drobna gesta pozornosti do mentorjev prostovoljcev, njihovih učencev in staršev, ki se med letom srečujejo v prostorih Karitas in vzajemno rešujejo, kar v šoli povzroča težave.

Po jutranji molitvi, sklenjeni z »daj, da bo naša pot varna in sladka«, so se udeleženci sproščeni prepustili vsemu, kar jim je namenil dan. V čokoladnici so izvedeli, kako iz kakavovih zrn z različnih koncev sveta nastane tablica čokolade. Med obhodom proizvodnih prostorov so lahko po mili volji okušali čokolado v najrazličnejših oblikah in prepoznavali mnogotere okuse, od malo znanih do najbolj nenavadnih, kot sta npr. fizalis v beli srajčki ali mandelj z rožnimi listi. Sprehod po Zotterjevem živalskem vrtu pa jih je navdušil zaradi koncepta: »Misli zeleno«. V tem samooskrbnem vrtu so okušali dozorele plodove jagodičja, zvedavo opazovali d...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh